Over Uw Hart, Uw Beslissing

Met 'Uw Hart, Uw Beslissing' willen we ervoor zorgen dat mensen met boezemfibrilleren (en hun familieleden) meer betrokken raken bij hun zorg en behandeling.

Logo YHYD

Over Uw Hart, Uw Beslissing

Met 'Uw Hart, Uw Beslissing' willen we ervoor zorgen dat mensen met boezemfibrilleren (en hun familieleden) meer betrokken raken bij hun zorg en behandeling. Ook moedigt deze website ze aan om te overleggen met hun arts, zodat ze goed geïnformeerde keuzes kunnen maken over de mogelijke behandelingen en leefstijlveranderingen in verband met hun aandoening.

Op deze website vindt u persoonlijke ervaringen van patiënten en handige checklists. De checklists kunnen u helpen om meer te weten te komen over boezemfibrilleren, te weten te komen wat u moet doen in een spoedeisende situatie, en de juiste vragen te stellen aan uw arts.

Alle citaten op de website zijn van echte patiënten en hun familie en vrienden. De website is een initiatief van Boehringer Ingelheim en ontwikkeld door LVB. Heeft u vragen over boezemfibrilleren, of herkent u uzelf in deze verhalen? Raadpleeg dan uw arts.