Net de diagnose boezemfibrilleren gekregen?

Net de diagnose boezemfibrilleren gekregen? Dan komt er veel op u af. Het is fijn om te weten waar de klachten vandaan komen, maar tegelijkertijd heeft u nog veel vragen. Met de informatie op deze website hopen wij een aantal van uw vragen te beantwoorden of u op weg te helpen. Ook kunt u in de rubriek Een verhaal in beeld ervaringen van andere mensen met boezemfibrilleren vinden. Iedereen beleeft het hebben van boezemfibrilleren op zijn of haar eigen manier. Echter, juist net na de diagnose kan het informatief zijn om te zien wat andere mensen met boezemfibrilleren meemaken.

Wilt u meer weten over de aandoening zelf, klik dan hier. En hoe zit het met boezemfibrilleren en het risico op een beroerte? Daarvoor kunt u naar het hoofdstuk Trombose & beroerte waar u ook de Beroerterisico-check kunt invullen.

Wilt u meer weten over het effect en de werking van antitrombotische medicijnen?

Daarover kunt u meer lezen in het hoofdstuk Behandelen, Antitrombotische medicijnen.

Heeft u toch nog vragen over de aandoening en/of de behandeling?

Het helpt als u uw vragen en klachten verzamelt en u het, voordat u uw arts bezoekt, op papier hebt. In de rubriek Vraag het uw arts vindt u voorbeeldvragenlijstjes op onderwerp. Dat kan makkelijk zijn.

Thema: Diagnose boezemfibrilleren... en nu?

Het themagedeelte ‘Diagnose boezemfibrilleren... en nu?’ van www.boezemfibrilleren.nl staat in het teken van patiënten die net te horen hebben gekregen dat ze boezemfibrilleren hebben. Het thema gaat in op vragen als: wat verandert er nu voor mij, wat kan ik beter wel en niet doen in verband met mijn aandoening en welke tips kan een cardioverpleegkundige me meegeven? Ook wordt er antwoord gegeven op veelgestelde vragen over boezemfibrilleren.

maandthema
Naam: *
E-mail: *

* Verplichte velden